Belediye bozulan asfalt yolu yeniliyor…

Devrek Belediyesi, Cumhuriyet meydanı civarındaki bozulan asfalt yolları yeniliyor.

Ekonomik ömrünü tamamlayan asfaltı kazı çalışmalarına başlayan Devrek Belediye Başkanı Çetin bozkurt, “İlçemiz Cumhuriyet Meydanı civarındaki bozulan asfalt yolları yeniliyoruz.

Cumhuriyet Meydanının İnönü Caddesi ve Atatürk Caddesi arasında kalan bölümde başlatılan çalışma kapsamında, bozulan ve ekonomik ömrünü tamamlamış asfalt kaldırılarak yenilenecek.

Bu yolu kullanacak araçlar alternatif güzergâhlara yönlendirilirken sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

Çalışmalar süresince çevreye vereceğimiz rahatsızlık için özür diliyor, göstereceğiniz anlayış için teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.