Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 4-10 Nisan Polis Haftası’nı kutlayarak Polis Teşkilatı’nın Türkiye’de huzur ve güven ortamının sağlanmasında hayati öneme sahip kurumlardan birisi olduğunu ifade etti.

     Başkan Bozkurt mesajında şu görüşlere yer verdi:

     “İnsanımızın mutluluğunu ve huzurunu temel hedef kabul eden, bu amaçla 7 gün 24 saat esasına dayalı fedakarca hizmet sunan Polis Teşkilatımızın 177. yılını kutluyorum. 177 yıllık geçmişe sahip olan emniyet teşkilatımız, bir taraftan güvenlik ve huzuru sağlamak için büyük bir emek sarf ederken, diğer taraftan toplumun ahlaki yapısının bozulmaması ve bireylerin topluma faydalı olması yönünde ciddi manada katkı sunmaktadır.

     Emniyet teşkilatımız, milletimizin can ve mal güvenliğini koruyan, huzurunu temin ve muhafaza eden bir güvencedir. Bu nedenle muvaffak olmaları hepimiz için önemlidir. Her türlü zorluğa göğüs gererek yapmış oldukları başarılı çalışmalarla halkımızın sevgisini ve takdirini kazanarak huzurlu ve güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayarak, bizleri gururlandıran Emniyet Teşkilatımızın, 4-10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyorum.

     Ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşerek, şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimiz ve görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte huzurlu ve başarılı bir hayat diliyorum.”

Editör: TE Bilisim