Gıda zehirlenmesi yaşayan 70 kişi taburcu edildi

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde bir düğünde ikram edilen yemekten yedikten sonra gıda zehirlenmesi ile hastaneye kaldırılan 70 kişi tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Edinilen bilgiye göre, olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, mahalledeki camide düğün yemeği ikramı yapıldı. Tavuk, pilav ve nohudun yer aldığı yemeklerden yiyen vatandaşlar belirli bir süre sonra mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetleri yaşamaya başladı. Devrek Devlet Hastanesi’ne zehirlenme şüphesiyle başvuran 70 kişi tıbbi müdahalelerinin ardından taburcu edildi. Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü yetkilileri ikram edilen yiyeceklerden numune alarak laboratuvara gönderdi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.