Cenaze törenine katılan Bakan, Balıkçılara bereketli sezon dileğinde bulundu

Gazi Turgut Kaçmaz’ın cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu Su Ürünleri Kooperatifi tarafından düzenlenen balık sezonu açılışına da katıldı.

110 yaşında vefat eden Çanakkale gazisi Hüseyin Kaçmaz’ın dünya barış elçisi oğlu Turgut Kaçmaz’ın cenazesi için Kdz Ereğli ilçesine gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Su Ürünleri Kooperatifi tarafından düzenlenen balık sezonu açılışına katıldı.

Bakan Kasapoglu balıkçılara iyi bir sezon geçirmelerini diledi. Bakan Kasapoglu konuşmasında “Bugün Kdz. Ereğli’de güzel bir gün, bereketli bir gün açık bir hava var. İnşallah sezonda hep gönülde bir olur. Bereketiyle, bol kazancıyla, kolaylığıyla hepimiz için, Kdz. Ereğli’miz için, Zonguldak’ımız için, ülkemiz için hayırlı olur. Ben bu vesileyle tüm buradaki katılımcılara, bu işlere bu uğraşla hayatını kazanan tüm emekçilerimize, esnafımıza bol kazanç, bereketli bir sezon diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.