AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın Erdemir, Tat Metal, Çınar Boru ve Ünallar Metal’e yönelik sözlerine tepki göstererek kendisini özür dilemeye davet etti.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın dün belediye meclisi toplantısında Erdemir, Tat Metal, Çınar Boru ve Ünallar Metal’a yönelik sözlerine AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt tepki gösterdi.

Bozkurt 4 kuruluşun Kdz. Ereğli’de en fazla istihdam sağlayıp okul, cami, kültür merkezi gibi birçok eser ortaya koyarak Kdz. Ereğli gençlerine sahip çıktıklarını söyledi. Bozkurt açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık her yapılan belediye meclis toplantılarında olduğu gibi ilçeye yapması gereken hizmetleri konuşmak yerine yine kavga ederek Kdz. Ereğli halkını şaşırtmamıştır. Açıkladığı tek şey festivaldir. Sayın Posbıyık dünkü meclis toplantısında alışkanlığını sürdürerek, Kdz. Ereğli’de en fazla istihdam sağlayan Erdemir, Tat Metal, Çınar Boru ve Ünallar Metal fabrikalarına saldırmıştır. Bu dört güzide kuruluşumuz en fazla istihdam sağlamanın yanı sıra ilçemizin her noktasında okul, cami, kültür merkezi ve sağlık merkezleri gibi birçok eser yaparak Kdz. Ereğli gençlerine sahip çıkmaktadırlar.
 AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı olarak Erdemir, Tat Metal, Çınar Boru ve Ünallar Metal yöneticilerine sağladıkları istihdam ve ilçemize kazandırdıkları eserlerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı özür dilemeye davet ediyorum.”

Editör: TE Bilisim