Ak Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Gazeteci ve Danışman Osman Sav, temayül öncesi teşkilat ziyaretleri yapıp yaptıklarını ve yapacaklarını anlatmakla birlikte Cumhur ittifakı partilerin başkanlarını da ziyaret ediyor. Sav, Ereğli’de MHP ve BBP İlçe Başkanlarını bir araya getirdi. Yaklaşık 1,5 saat süren istişare toplantısında Zonguldak’tan 4 milletvekili çıkarmanın ve 1 sene sonraki seçimde Kdz. Ereğli Belediyesinin kazanılmasının planları yapıldı.
Ak Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Gazeteci ve Danışman Osman Sav, Devrek, Gökçebey, Çaycuma ve Kilimli’nin ardından Ereğli ve Alaplı’da temaslarda bulundu. Ak Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyesi Baki Tura’nın annesinin cenazesine katılan Osman Sav, Ak Parti Kdz. Ereğli SKM’yi ziyaret edip Başkanı Ali Kemal Karaca ve Milletvekili aday adayı Muhammet Köse ile bir süre istişarede bulundu. 

EREĞLİ’DE CUMHUR İTTİFAKI BİR ARADA…
Sav, SKM ziyaretinin ardından yıllardır dost olduğu BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu’nu ziyaret etti. Eskilerin de yad edildiği ziyarette girişimde bulunulmasına rağmen Ereğli’de Cumhur ittifakı başkanlarının bir araya gelinemediğinin söylenmesi üzerine Osman Sav’ın ricasıyla MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk aranıp randevu istenerek MHP’ye yönetimle birlikte gidildi. 
Toplantı havasında geçen ziyarette 2023 seçimlerinin partiler üstü bir konu olduğunun altını çizen MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, “Birlikte Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçtirmek için nasıl çalışmamız gerektiğini istişare yapmalı ve ülkemizi bekleyen tehlikeyi anlatmalıyız. Mesele memleket, geresi teferruat” dedi. 
BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu da ilçede Cumhur ittifakı olarak talepte bulunmalarına rağmen bir araya gelemediklerini hatırlatıp bu vesileyle bir araya gelmenin önemine dikkat çekti. Başkan Karaoğlu, “Birlikte istişarelerle yol alınmalı. Ereğli’de bu birlikteliği İnşallah sağlarız” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN TEKRARDAN SEÇİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK”
Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde 2023 seçimlerinde Cumhur ittifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması için de çaba gösterdiklerini ifade eden Osman Sav, “Sürenin de kısıtlı olması nedeniyle milletvekili aday adaylığı sürecinin tamamlanmasını beklemeden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrardan seçilmesi için de çalışmalar yapmalıyız. Bu niyetle Ereğli’de Cumhur ittifakı ortakları başkanlarımızla bir araya gelmek istedim. Sağ olsun Yusuf Karaoğlu ve Rahman Demirtürk başkanlarım kırmayarak bir araya geldik. Çok faydalı ve ileriye dönük yararlanabileceğimiz istişarelerde bulunduk. İnşallah bu birlikteliği devam ettirip memleketimize çok daha güzel hizmetler kazandırma niyetindeyiz. İnşallah Zonguldak’ta Cumhur ittifakıyla birlikte 4 milletvekili çıkarmak için ve yaklaşık bir sene sonraki seçimlerde Kdz. Ereğli Belediyesini Ak Parti’yle tekrar buluşturmak için şimdiden planları yaptık. Uygulamasını da sahada İnşallah göreceğiz” dedi. 

“4 MİLLETVEKİLİ VE EREĞLİ BELEDİYESİNİ KAZANMANIN FORMÜLÜ KONUŞULDU”
Yaklaşık 1,5 saat süren ziyarette Cumhur ittifakının 4 aday çıkarmaya yoğunlaşması gerektiği belirtilerek bunun için izlenmesi gereken yol haritası tartışıldı. Ziyarette ayrıca yaklaşık bir sene sonra gerçekleşecek olan Kdz. Ereğli Belediyesi seçimlerinin nasıl kazanılabileceği formülü de istişare edildi. 
Osman Sav, ayrıca Ereğli’deki esnaflara da uğrayarak hatırlarını sorup görüş alışverişinde bulundu.

Editör: TE Bilisim