CHP Zonguldak Milletvekili adayı Op. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada 14 Mayıs’ta ülkemizde demokrasi şenliği yaşanacağını vurguladı.

“KATILIM ÖNEMLİ”
Oy kullanmanın önemi kadar oyumuza sahip çıkmanın da önemini vurgulayan Ertuğrul “Oy kullanmak hem anayasal hak , hem de vatandaşlık görevidir. Bu Pazar başka bir Pazar olacak. Oyumuzu kullanacağız ve sandıklara sahip çıkacağız ifadelerini kullandı.

“ANNELERE BORCUMUZ VAR”
14 Mayıs’ın anneler günü olduğunu hatırlatan Ertuğrul açıklamasında , “14 Mayıs demokrasi ve cumhuriyetimize sahip çıkacağımız bir gün olmasının yanı sıra haklarını asla ödeyemeyeceğimiz ,varlığımızın sebebi annelerimizin günü. Çocuklarının geleceği konusunda haklı endişeleri olan sevgili annelerimize bu yıl vereceğimiz en güzel hediye sandıklarla baharı getirmemiz olacaktır.” İfadelerine yer verdi.

“GENÇLER BAHARI GETİRECEK”
İlk defa oy kullanacak gençlere de seslenen Ertuğrul ,”Bu sene ilk kez oy kullanacak olan gençler, sizlerin parlak bir geleceğe sahip olabilmeniz için durmadan, yorulmadan çalışacağız. Sizlerden beklentimiz oylarınızı kullanmanız ve sandıklara sahip çıkmanızdır.” Dedi.

“SEVGİ KAZANACAK”
CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Op.Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul,vatandaşları sağduyulu olmaya davet eden açıklamasına “Seçimi darbe olarak gösteren anlayışa karşı soğukkanlılığımızı kaybetmeden oyumuzu kullanacağız , oy verme ve sayım sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı olarak sandıklarımıza bize yakışır şekilde sahip çıkacağız.
13.Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Cumhuriyetimizin 100.yılında korku imparatorluğu değil sevgiyi egemen kılan bir yönetim anlayışına sahip olacağız.
14 Mayıs hakaret edenlerin,taş atanların değil, kalp yapanların kazandığı gün olacak.Sevgi kazanacak…” şeklinde devam etti.

 

Editör: TE Bilisim