Eylem Ertuğrul Haberleri

Eylem Ertuğrul haberleri ve güncel Eylem Ertuğrul gelişmeleri, Eylem Ertuğrul ile ilgili tüm video, Eylem Ertuğrul fotoğrafları ve Eylem Ertuğrul haberleri Tempo Gazetesi - Zonguldak ve İlçeleri Son Dakika Haberleri sitemizde


Siyaset

CHP Zonguldak İl Başkanlığı’nda seçim sonrası basın toplantısı düzenledi. İl Başkanı Dural, “Zonguldak, merkez belediyelerinde en yüksek oyu alan 6’ncı...

Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak belediye başkan adayı Tahsin Erdem, partililer ve vatandaşlarla birlikte Gazipaşa Caddesi’nde birlik beraberlik yürüyüşü yaptı.

Zonguldak

CHP Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem’e destek için tüm Zonguldak kenetlendi.

GÜNDEM

CHP Zonuldak Milletvekili Dr. Eylem Ertuğrul, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı'na sordu.

Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, Zonguldak’taki heyelan tehlikesine bir kez daha dikkat çekti.

Zonguldak

CHP Zonguldak Milletvekili Dr. Eylem Ertuğrul, CHP Zonguldak adayı Tahsin Erdem ile pazaryeri esnafını ziyaret etti.

Zonguldak

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, kalp yetmezliği tedavisinde kullanılan ONEPTUS adlı ilacın SGK geri ödeme listesine neden alınmadığını Sağlık Bakanlığı’na...

Zonguldak

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, sel felaketi sonrası belediyelere tahsis edilen ödeneklerin bölüştürülme kriterlerini sordu.

Zonguldak

CHP Zonguldak Milletvekili Dr. Eylem Ertuğrul, Dilaver mahallesinde meydana gelen ve halen heyalan tehlikesi yaşanan bölgeyi inceledi.

Ereğli

CHP Zonguldak Milletvekili Dr. Eylem Ertuğrul, Kahramanmaraş merkezli 11 İlimizde büyük yıkıma neden olan depremin birinci yıldönümünü andı.

Zonguldak

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, 19 Ocak’ta yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile aralarında Zonguldak’ın da bulunduğu 13 ilde bazı alanların orman...

Siyaset

CHP Zonguldak Milletvekili Dr. Eylem Ertuğrul, basında yer alan Şehir Hastaneleri'nin Arap Yatırımcılara satışını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a sordu!