31 Mart Mahalli seçimler nedeniyle partililer ve Zonguldak halkına teşekkür eden İl Başkanı Çağlayan yaptığı açıklamada, “73 gün önce başladığımız mahalli idareler Seçim maratonumuzda Zonguldak’ımızda adım atılmadık yer bırakmadık.

Alaplı‘dan Devrek’e Ereğli ‘ den Gökçebey‘e Çaycuma’dan Kilimli’ye Kozlu’ya kadar Zonguldak’ımızın dört bir yanındaki vatandaşlarımızla kucaklaştık.

Hiçbir ayrım yapmadan vatandaşlarımızın tamamıyla dertleştik hasret giderdik.

Hepimiz aynı bağın gülü, aynı dağın yeliyiz.

Siyasi görüşlerimiz, gönül verdiğimiz partiler, kökenimiz, meşrebimiz ve hayat tarzımız farklı olabilir. Ancak her ne olursa olsun Zonguldak ortak çatısı altında birleşebilmeliyiz. Bizler biliyoruz ki; birlikte hayr, ayrılıkta azap vardır. İnanıyoruz! Zonguldak’ın Birliğinden kuvvet doğacaktır.

100.'cü Anjiyo işlemini yaş pasta keserek kutladılar... 100.'cü Anjiyo işlemini yaş pasta keserek kutladılar...

Bu vesileyle geçmişten bugüne kadar görev yapmış ve bu kampanya döneminde de büyük emekler sarfeden il başkanlarımıza, il teşkilatlarımıza ilçe başkanlarımıza, ilçe teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza, belediye başkan adaylarımıza, belediye meclis üyelerimize, il genel meclis üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, mahalle ve köy teşkilatlarımıza ve bu davayı kendilerine şuur edinmiş aynı yolda yürümekten gurur duyduğum tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Şimdi son bir işimiz kaldı. O da milli iradenin tecelli aracı olan sandıklarımıza sahip çıkmak. Hem sandığa gidip oy kullanarak hem de oyumuza sahip çıkarak demokrasimize karşı mesuliyetimizi yerine getireceğiz.

31 Mart seçimlerinin şimdiden ülkemize milletimize ve Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Editör: Haber Merkezi