Zonguldak’ta en çok çalışan ve halkın beğenisini kazanan Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu 14 Mayıs genel seçimlerinde 3. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Çolakoğlu’nu meclise gönderirken kendisi seçilemedi.

Seçimlerin bitmesine karşın 2. Tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle tekrar sahalara inen Nejdet Tıskaoğlu, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ile semt pazarında vatandaşların desteğini istedi.

Milletvekili adayı Tıskaoğlu’nu Pazar yerinde gören bir esnaf ise 14 mayıs seçimlerinde sakladığı Tıskaoğlu’na ait afişi çıkardı.

Esnafın  “Senin seçilmen için çok dua ettim. Bak hala posterini saklıyorum” sözleri karşısında milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu gözyaşlarına hakim olamadı.

Zonguldak halkının sevgisini kazanan Tıskaoğlu, “Rabbim bu sevgiye layık olmayı nasip etsin bizlere. Hayatımda belki de hiçbir zaman unutamayacağım anlardan birini daha yaşadım… Bugün Kilimli Pazar yeri Hemşehrilerim ile buluşma esnasında bir Esnaf kardeşimiz beni hatırlayarak ben senin için çok dua ettim. Bak hala posterini taşıyorum dedi ve gösterdi. Siz ve sizin gibi kardeşlerimin duasını alabildikten sonra ne isterki insanoğlu daha başka.. Sen bizlere mutluluk göz yaşları döktürdün… Rabbim de her daim seni güldürsün… Gülen yüzün hiç solmasın Biz Gönül Makamına talibiz…Rabbim bulunduğumuz her makamda gönüllerde kalabilmemizi, hayır dualarınızı alabilmeyi nasip etsin… Bizler Zonguldak için Halkımız Memleket sevdamız için mücadele etmeye devam edeceğiz” yorumunda bulundu.

Editör: TE Bilisim