Madenci ve maden emeklisi olan Kilimli Balıkçılar Derneği üyesi Akın Dilek, TTK Karadon Taşkömürü İşletme Müdürlüğü ekibi ile Adıyaman şehir merkezinde arama kurtarma çalışmalarına katıldı.

Kilimli Balıkçılar Derneği, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Buzkan, dernek olarak Deprem Bölgesindeki Kurtarma Hizmetlerinde daha çok üye ile yer almak istediklerini belirtti.

Vali Mustafa Tutulmaz’a çağrıda bulunan Buzkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kilimli Balıkçılar Derneği üyesi Akın Dilek, TTK Karadon Taşkömürü İşletme Müdürlüğü ekibinde, Adıyaman şehir merkezinde kurtarma çalışmalarına katılmaktadır. Dün gece bir kurtarma çalışması sırasında ekibin başarılı olarak bina enkazı/göçüğü altından bir vatandaşımızı çıkarmalarını ilgili fotoğraflarda görmekteyiz.

Kilimli Balıkçılar Derneği üyelerinin hemen hemen tamamı madenci ve madenci emeklisidir. Kilimli Balıkçılar Derneği olarak, Deprem Bölgesindeki Kurtarma Hizmetlerin de bizler,  daha çok üyemiz ile yer almak istediğimizi Sayın Valimiz Mustafa TUTULMAZ’a buradan iletiyoruz. Deprem Bölgesinde Verilecek Görevlere Kilimli Balıkçılar Derneği olarak Hazır Olduğumuzu Bildiririz” dedi.

Editör: TE Bilisim