Yangında ev kullanılmaz hale geldi

Zonguldak’ın Kilimli İlçesi Karadon Beldesinde iki katlı bir binanın en üst katından çıkan yangın nedeniyle ev kullanılmaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre yangın saat:6:30’da Kilimli İlçesi Karadon Beldesinde meydana geldi. İddiaya göre iki katlı bir binanın en üst katında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Dumanların biranda yükselmesi nedeniyle hemen, sağlık, polis ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Yangında can kaybı olmazken, ev kullanılmaz hale geldi. Öte yandan yangının elektrik kontağından çıktığı iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.