Seçim bitti, Zonguldak’ta beklentiler başladı.

Zonguldak’ı ithal kömür cennetine çeviren EPDK kararına izin veren AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’ndan bu kararı geri aldırmasını bekliyoruz!

Karayolları arazisinin peşinden koşmasın istiyoruz!

Sendika yöneticiliği yaptığı sırada maden işçilerini dolandırmaktan ceza alan ağabeyini şehirden uzaklaştıran AK Parti Zonguldak Milletvekili Av. Saffet Bozkurt’un Erdemir emeklisi bir aileyi dolandırdığı iddia edilen Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Sezer’i partiden uzaklaştırmasını bekliyoruz!

TTK Kandilli lojmanlarının satış ihalesini müjde olarak duyuran Milletvekilimiz Bozkurt’un ihale sürecinin neden durdurulduğunu da anlatmasını bekliyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı ile Zonguldak’taki bazı yol ve tünel çalışmalarını hızlandıran, bazılarının bitmesine katkı sağlayan AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı’nın kente ağabeylik yapmasını bekliyoruz!

Erdoğan ile olan yakınlığını Zonguldak’ın kronik sorunlarının çözümü için kullanmasını bekliyoruz!

Zonguldak’ın Karadeniz Sahil Yolu Projesi’ne bağlanmasını bekliyoruz!

ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun ‘Eve Dönüş Projesi’ kapsamında kente yatırım yapmak isteyen ancak OSB olmadığı için bekleyen firmaların öncelenmesini, istihdamın önünün açılmasını bekliyoruz!

Zonguldak’ta ezberler bozulsun istiyoruz!

Özcan Ulupınar’ın eli güçlendi…

Mehmet Özhaseki’nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olmasıyla birlikte gözler Eski Milletvekili Özcan Ulupınar’a çevrildi.

Özsaheki, Özcan Ulupınar’ın 2019 yılında Zonguldak Belediye Başkan adayı olması için müthiş bir mücadele vermişti.

Aile şirketlerindeki sorunlar yüzünden son anda Özcan Ulupınar adaylıktan çekilmişti.

Yoksa Selim Alan’ın Belediye Başkan adayı gösterilme şansı hiç yoktu!

Özhaseki, 14 Mayıs tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerinde de Özcan Ulupınar’ı milletvekili adaylığına ikna eden isim olmuştu.

Bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Avcı ailesine olan vefası engel oldu.

Zonguldak da beklenti şu;

En iyi ihtimalle, Özcan Ulupınar’a Çevre Bakanlığı’nda bir görev verilir!

En kötü ihtimalle; 9 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde Zonguldak Belediye Başkan adayı yapılır!

Bekleyip göreceğiz!

AK Parti iktidarında bir kez bile bakanlık alamayan, hakkını Bartın’a kaptıran Zonguldak, aklına başına devşirip güçlü bir lobi ile Ankara’da konuşmalı, istemeli!

Mesela Çevre Bakan Yardımcılığı ve Ticaret Bakan Yardımcılığı gibi iki önemli görev için isimler önersek güzel olmaz mı?

Diyeceksiniz ki, bu siyasi yapıdan böyle bir irade çıkmaz!

Haklısınız, hayali bile güzel!