Kozlu Belediyesi’nden emekli Hasan Fesel sosyal medya hesabından Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a seslendi. Kozlu Belediye Başkanı’nı verdiği sözleri tutmamakla suçlayan Fesel, “Siz benim hasta eşimi kapınızda ağlattınız, Allah’ta bu Ramazan ayında sizleri ağlatsın” dedi.

İşte Hasan Fesel’in o sitemi;

Kozlu Belediye başkanı Ali Bektaş’a duyurulur. 3 dönem kader birliği yaptık. Her şeyi göze aldım. Son dönem seçimlerinde beni başka adaylar tehdit ettiği halde ben yine sana çalıştım. Evimin balkonundan aşağı büyük boy resmini astım. Bana söz verdiğin halde ilk önce beni emekli yaptın. Defalarca görüşmemize rağmen benim yanıma gel dedin 4 saat beni kapıda bekletin. En son dayanamadım. Sekreterine gittim. “Sen Ali Bektaş ile görüşemezsin” dedi. Sonra hanımımla gittim. Kime sorduysam; “Ali Bektaş burada yok” dediler. Halbuki sen içerideydin.

Eşim kanser tedavisi gördüğü halde kapıda geldi odacın içerde yok dedi. Eşimde kızdı hasta kadını orda ağlattınız. Allah’ta bu ramazan ayında sizleri ağlatsın. Eşimle hastaneye giderken başkan yardımcın Hüseyin Yılmaz bizi gördüğü halde kafasını çevirip yolunu çevirdi. Bizden resmen kaçtı. Benim iki tane çocuğum var biri üniversite okuyor biri liseye gidiyor. Aldığım emekli parası 1500 TL. Ben bu parayla nasıl geçineyim. Benim içerde tazminatım var. Herkes para alırken bana para verilmedi. Cebimde 1 kuruş param yok. Eşim salı günü ameliyat olacak.

Kanser hastası kafayı yemek üzereyim. Napayım? Uykularım kaçtı. Geceleri uyuyamıyorum. Sabahlara kadar ayaktayım. Ne yapacağımı sapıttım. Beni bir kere aramadın. Ben ne yapacağım? Sana baba dedim. Beni yüz üstü bıraktın. Şimdi benle herkes dalga geçiyor. Bu muydu senin başkanlığın. “Baban ne oldu?” diyorlar. Beni yalnız bıraktın.

Editör: TE Bilisim