İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, Kozlu Esnafı ve Kefalet Kredi Kooperatifi Kongresinde, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın kürsü de yaptığı konuşma sonrasında açıklamalar da bulundu. Adıbaş, “Sayın Bektaşa'mı  kaldı muhalefetin hainliğini ölçmek” dedi.

Bektaş'ın esnafın yaşadığı ekonomik sıkıntıları dile getirmek yerine, eline mikrofonu alıp hiç bir şekilde siyasetle alakası olmayan bir kongre de kendilerinden olmayan herkesi hain ilan etmesine değinen Adıbaş açıklamasında; "Kozlu Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Kongresinde söz verilerek mikrofonu eline alan Kozlu Belediye Başkanı esnafın zor gunler yaşadığını Pandemi ve sonrasında yaşanan ekonomik sıkıntıları konuşacağı, Belediye olarak esnafın yanında olup onlara nasıl yardımcı olacağını anlatmak yerine (Gerçi pandemi döneminde de esnafın kirasına zam yaparken partisinin Milletvekilinin işlettiği mekanın kirasında indirim yapmıştı ).Esnaflık yapmış mekan işletmemişsinki esnafın durumunu nereden bileceksin. Kalkmış esnafın kongresinde muhalefete hain diyerek konuşuyorsun. Öncelikle insan kendine bir bakmalı daha dün yerel seçimler öncesinde adaylığı kesinleşmeden nerede hangi mekanda arka arkaya küfürler sıralayarak partin için neler konuştuğunu, aday olamasaydın gelip adaylık için hangi partiye başvuruda bulunacağını sende bizde iyi biliyoruz. Sayın Bektaşa'mı  kaldı muhalefetin hainliğini ölçmek. Bir Belediye Başkanı olarak, misafir olarak gittiğin siyasetten uzak siyasetle alakası olmayan kongrede hem insanlara, hem kongrenin sahiplerine saygısızlık yapıyorsun. Bizler Kozluluların büyük bölümü Bektaş siyasetini ezberledik iyi biliyoruz. Yaklaşan seçimler sonrasında iktidar değiştiğinde olağanüstü bir çaba göstererek İktidar olan partiye geçmek için çabalayacaktır, biz bunu biliyoruz çünkü bu filmi önceden de izledik.
Adıbaş, bizler halkın  menfaat ve çıkarları için siyaset yapıyoruz,kişisel menfaat ve çıkarlarımız için değil. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş sağa sola saldırmak yerine Başkanlığı döneminde gerçekten halkın faydalanabileceği neler yaptı onu sorgulasın. Ali Bektaş'a önerim gerçekten bir  hain arıyorsa sağa, sola muhalefete yalandan yere çamur atacağına aynanın karşısına geçip aynaya bakmasıdır.  Aynaya baktığında hainin kendisini görecektir" dedi

 

Editör: TE Bilisim