31 Mart Mahalli İdareler seçimleri nedeniyle Zonguldak’a gelerek Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Selim Alan’ın düzenlediği mitinge katılan Çevre Bakanı Özhaseki, bu gün Devrek İlçesine giderek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar’ın taleplerini dinledi.

Devrek Öğretmen Evi’nde düzenlenen programa katılan Bakan Mehmet Özhaseki, İlçeye Özcan Ulupınar için uğradığını söyleyerek, “Eskiler der ki, dost köyüne bahanesiz gidilmez, bende Özcan Ulupınar için Devrek’e geldim. Birlikte TBMM’de çalıştık. Çalışkanlığını, gayretini ve dürüstlüğünü gördüm. Söz Özcan Bey’e destek verin. Ben de sonuna kadar ona destek olacağım. Anlattığı projeleri yapmak çok kolay” dedi.

Düzenlenen programda Devrek’in önemli ve aciliyet gerektiren sorunlarını anlatan AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar, "Sayın Bakanım, Cumhurbaşkanımızın kardeşi burada askerlik yaptı. Devrek'i bilir, çok da gelir. Biz kamu yatırımlarını burada ilk tamamlayan bölge Devrek'ti. Ama son zamanda devlet çok kan kaybetti, geriye gitti. Hükümetle uyum içinde çalışmayan bir belediye başkanı göreve geldi. Şu anda devlette çok ciddi problemler var. Biz bu işi 30'lu yaşlarda yaptık. 16 proje yapacağız dedik. Rabb'im nasip etti, 86 proje yaptık. Şimdi bu tecrübeyle bu bir seçimden çok daha fazlasını yapacağız. Devrek'te maalesef büyük bir altyapı problemi var. Devrek'te TOKİ konutları konusunda biraz eksik kaldık. Bizim projelerimiz arasında da var. Maalesef belediyenin bir hizmet binası yok. Bina depreme karşı dayanıksız olduğu için yıkım kararı alındı. Mevcut irade onu dahi yıkamadı. Bizim 'Bastoncular Çarşısı' Projemiz var. Büyük bir 'mesire alanı' projemiz var. 'Kültür merkezi' projemiz var. GES ve HES projelerimiz var. 'Su şişeleme tesisi' var. 'Geri dönüşüm tesisi' var. Bunları Kayseri'ye geldim, beraber dolaştık. Sizin orada yaptıklarınızı gördükten sonra bizim de burada bunları yapmamız son derece mümkün. Adeta ustalık dönemi inşallah biz de Devrek'imize çok daha güzel eserler yapacağız. Burası 120 yıllık bir belediye, üç bin yıllık geçmişi var. Cumhurbaşkanımız buraya geldiği zaman Zonguldak'a geldiği zaman Sayın Bakanım; ramazan öncesi belediye başkanımızın makamında Devrek cevizli kömeci, simidi, köy ekmeği, kabaklı böreği, Devrek bastonu, tamamen Devrek'e yöresel ürünleri. Bunları da inşallah yaşatmakla ilgili projelerimiz var. Siz orada, biz burada inşallah el ele veririz, vekillerimizle beraber biz şehrimize güzel hizmetler yaparız. Allah'ım mahcup etmesin. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Sizlere tekrar teşekkür ediyoruz." 

HEYELANZEDELER ARAMIZDA!

"İlçemizde bizim bir heyelan oldu. Heyelanzedeler var aramızda. Onların da konukları biraz gecikti. Inşallah bu dönemde onları da hızlandıracağız. Orada alan daraltılması çalışmaları var. Geçtiğimiz günlerde AFAD'a gittik. Bunlarla ilgili de AFAD Başkanımız talimat verdi. Hastanemize bir ek bina yapılacak. Kapasite artacak. Bununla ilgili çalışmalarımız var. İnanın insanların en hayırlısı insanlara faydası dokunandır. Düsturuyle hareket ediyoruz. Halka hizmet, hakka hizmet, şiarıyla hareket ediyoruz. Devrek halkı yanımızda. Bütün seçimlerde AK Parti en yüksek oyu buradan aldı. AK Parti kurulduğundan bu yana. Bu bizim icin bir karne. Biz de bu karneyle gittik. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımızla o zaman bakanlarımıza hiç boş dönmedik. Öğretmenevi'nden tutun Adliyesine, huzurevinden stadına, şehir pazar yerine, itfaiyesinden, fen lisesine, üniversitesine, yurtlarına tüm kamu kurumlarına, jandarma, askerlik şubesi, hepsini tamamladık." 

ÖZCAN ULUPINAR’IN SONUNA KADAR YANINDA OLACAĞIM

Atatürk Devlet Hastanesi yasta: Tuncay Güngör'ü kaybettik... Atatürk Devlet Hastanesi yasta: Tuncay Güngör'ü kaybettik...

AK Parti iktidarı varken Özcan Bey'e de destek verin. Ben de sonuna kadar ona destek olacağım. Söz veriyorum. Projelerin yanında olacağım. Altyapıyla ilgili sorun var. Allah'ın izniyle İller Bankası biz de çözeriz zaten. Belediye binası zaten çökmek üzereymiş Yapılır kolay olur arkadaşlar. Zor değil. Onlarda sıkıntı yok. Ama şöyle de bir şey düşünün. Ya siz vatansınız. Türkiye'yi ilan ediyorsunuz. Diyorsunuz ki kentsel dönüşüm yapmak isteyen varsa gelsin. A, B, C, D, E partili. Kim gelirse gelsin. Kapı açık. Hadi buyurun. E gelmiyor karşı taraf Gelmiyor. İstanbul'dan bir ilçe belediye başkanı gelmişti. Geçen bakanlık döneminde. Dedi ki abi dedi biliyorsun bizim orası çok deprem riski taşıyor. Tamam dedim destek olacağım." 

Konuşmaların sonunda Özcan Ulupınar, Bakan Mehmet Özhaseki'ye Devrek bastonu ve yöresel ürünler takdim etti. 

Ulupınar 12345

Editör: Haber Merkezi