Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nda partisinin sözcülüğüne getirildi.
İş ve Çalışma Hukuku Uzmanı olan Demirtaş, yaptığı yazılı açıklamada, 26. dönemde aynı komisyonda CHP üyesi olarak görev yaptığını hatırlatarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki çalışmalarını ağırlıklı olarak Zonguldak’ın sorunları ile iş ve çalışma yaşamı üzerine yaptığını, bu konularla ilgili pek çok soru önergesi, meclis araştırma önergesi ve kanun teklifi de verdiğini belirtti.

Demirtaş, bunun yanı sıra, CHP TBMM Parlamento Grubu, Grup Disiplin Kurulu Başkanlığı’na da seçildiğine dikkat çekerek, şunları söyledi: “Öncelikle CHP Parlamento grubuna, hem komisyon sözcülüğü hem de Grup Disiplin Kurulu Başkanlığı görevlerini verilmesi nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da verilen görev ve sorumluluk anlayışı çerçevesinde parlamentodaki çalışmalarımızı en iyi şekilde yapacağım. Elbette tüm Zonguldakımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini her zaman parlamentoda gündeme getirdim ve bundan sonra da gündeme getirmeye ve sorunların çözülmesi için katkı sunmaya devam edeceğim.”

Editör: TE Bilisim