‘Kamil Altun, hatta bir otobüs aldırmak istedi’ iddiası!

2009 Yılından bu yana Kilimli Özel Halk Otobüsleri olarak Kilimli halkını taşıyan minibüsçüler, Belediye Başkanı Kamil Altun’a ateş püskürürken, sosyal medya hesaplarında sözleşmenin yenilenmemesi gerekçesi olarak “31. Arabayı vermedik ondan ihale iptal edildi” iddialarını gündeme taşıdılar.

Dönemin Belediye Başkanı Seçkin Özdemir tarafından Kilimli Özel Halk Otobüs İşletmeciliği 5+5 yıllığına ilçede bulunan minibüsçülere verilmişti.

Yıllardır Kilimli halkına taşımacılık hizmeti veren minibüsçüler ile Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, sözleşme bitim tarihi öncesi masaya oturdu. Ancak anlaşma sağlamadı.

Başkan Altun’dan manidar açıklama!

Belediye Başkanı Kamil Altun ise “Kilimli Belediyesi ile S.S. Kilimli-Gelik Taşıyıcılar Kooperatifi ile arasında yapılan Özel Halk Otobüsü sözleşmesi 31.03.2023 Cuma günü itibariyle sona ermiş bulunmaktadır. Mevcut çalışmakta olan toplu taşıma araçları (Kilimli Dolmuşları) hakkında ki şikayetlerinizi 155-112 nolu telefonlara, 0549 736 06 45 Kilimli Belediyesi WhatsApp ihbar hattına veya

0 (372) 265 10 05- 144 (Dahili) nolu telefona iletebilirsiniz” şeklinde bir açıklama yaparak kamuoyuna duyurdu.

İhale sözleşmesinin bitmiş olduğunu önümüzdeki günlerde ise yeni bir ihale yapacağını açıklayan Kamil Altun’un aynı açıklama metninde “şikayetlerinizi” yapın açıklaması manidar bulunmuştu.

Kilimli şoför esnafı ile karşı karşıya gelen Başkan Kamil Altun’un manidar açıklamasının hemen ardından ilçede Özel Halk Otobüsü olarak çalışan minibüs esnafları sosyal medya hesaplarında Başkan Altun’un kendileri ile pazarlık yaptığını ileri sürdüler.

Bir minibüsçü esnafı “31. Arabayı vermedik ya ondan” yorumu ile ‘Kilimli’de neler oluyor?’ dedirtti!

Editör: TE Bilisim