Otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde okula gitmek için yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen öğrenciye, otomobil çarptı. Çocuğun otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulduğu kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, önceki gün Azdavay ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, üzerinde okula gitmek isteyen 7 yaşındaki E.N.S., yaya geçidinden karşıya geçmek istedi. Bu sırada caddede seyir halinde olan Kadir O. idaresindeki 14 KD 852 plakalı otomobil, E.N.S.'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan E.N.S., aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Yaralanan çocuk, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Azdavay Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, elinde dondurma olan çocuğun, koşarak karşıya geçmeye çalıştığı görülüyor. Caddeden geçen otomobil ise duramayarak çocuğa çarpıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.