31 Mart Mahalli seçimlere yönelik AK Parti Gökçebey Belediye Başkan Adayı Erkan Soner Kodaman’ın da yer aldığı WhatsApp’da bel altı ve aşağılayıcı yazışmalar görenleri şok etti.

Gökçebeyliler tarafından sosyal medya hesaplarında elden ele dolaşan yazışmalarda Gökçebey Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Vedat Öztürk ve çalışanlara yönelik “Köpek”, “Teneke çakmış ördek”, “G.t” sözleriyle yapılan aşağılayıcı ve küfür içeren sözler tepkilere neden oldu.

İddiaları yalanladı: Haneme yapılan tecavüzü defettim İddiaları yalanladı: Haneme yapılan tecavüzü defettim

VATANDAŞA SIĞIR BENZETMESİ!

Vatandaşlara sığır yakıştırılmasının yapıldığı yazışmalarda, “Sana inanan güvenen de gram akıl beyin yok. 5 senedir bi bok yaptığı yok. İktidar desteği ile yavşak adam akıllı desene, az kaldı göreceksin herşeyi kel Osman”, “Sen tavuk olacaksın biz horoz, zamanı var, herşeyin vakti var elbet”, “Göt sıkışınca yalvarmayı iyi biliyorsun, kör insanlara sağır insanlara ne söylersen anlamaz dinlemez o önündeki topluluk hepsi sığır gibi” “Arabayı üzerine sürsene”  sarf edilmesine rağmen AK Parti Adayı Kodaman’ın partilileri ikaz etmemesi dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi