AK Parti, Uzun Mehmet Camii’nde seçimi bitirdi…

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekilli adayları ve teşkilatları son ziyaretlerini Şehit aileleri yakınlarına gerçekleştirdikten sonra Uzun Mehmet Camii’nde Kuran okuyarak süreci tamamladı.



AK Parti Zonguldak Milletvekili adayları, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, AK Partili Belediye Başkanları ve teşkilat üyeleri seçim çalışmalarını tamamladıktan sonra akşamüzeri Uzun Mehmet Camiinde AK Parti Zonguldak 28’inci Dönem Milletvekili Adayı Muammer Avcı’nın okuduğu kuranı diledi.

Milletvekili Adayı Avcı, "Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul Ayasofya Camii Kebir'de, bizler Zonguldak Uzunmehmet Camiindeyiz" notuyla paylaşımda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.