Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, meclis toplantısının ardından Zonguldak merkez ve mahallelerinde gerçekleştirilen asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akdemir, çalışmaların Kurban Bayramına kadar bitireceklerini söyledi

Akdemir, “Uğur Mumcu kavşağında çok hassas bir çalışmamız var. Ama vatandaş tabi çalışmaların içeriğini tam olarak bilmediği için şikayetçi olabiliyor. Orda ki sinyalizasyon, yağmur suları, kanalizasyon hepsi çok hassas işlerdir. Orada uzun zamandır bir çalışmamız var. İnanın 3 aydır TTK ile Demir yolları ile görüşmeler yapıyoruz. Çok hassas bir durum olmasına rağmen çok iyi bir şekilde ilerliyoruz. Hassasiyetimiz temel olarak alt yapıda diyebiliriz” dedi.

Akdemir, “Asfalt konusu çalışmalarında ise mahalleler ile ilgili bir planlama yaptık. Bu planlamamızı bozmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sadece asfalt çalışmaları değil mahalle aralarında süren parke çalışmalarımız da var. Mesela Acılık’ta süren asfalt çalışmalarımız var. Bu çalışmayı bozarak başka mahalleye gidersek her şey aksar ve hiçbir planımız tamamlanmaz. İncivez’de ki asfalt çalışmamız bitti bitecek. O arada Acılık’ta alt yapıyı yapacağız. Akabinde asfalt dökeceğiz. Acılık’ta ki alt yapımız çok eski ve çok yıpranmıştı. Bunları yeniledikten sonra asfalt çalışmamızı tamamlayacağız. Benim hedefim alt yapı ve üst yapı çalışmalarını Kurban Bayramı’na kadar bitirebilmektir” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim