Akdemir’e sosyal medya üzerinden seslendiler. Burayı yık!..

Zonguldak Belediye arkasında bulanan park alanında karton toplayıcıları ve içkiler yine doldu.  Başkan Akdemir tarafından defalarca karton toplayıcılar ve içkiciler kaldırılmasına rağmen bir iki gün içinde park alanı yine aynı olması vatandaşlarında sabrını taşırdı. Park alının resmini çeken vatandaşlar sosyal medya hesaplarından paylaşarak Akdemir’e seslenirken, park alanının da ne yapılması konusunda da fikir verdiler. 

Bir vatandaş ise şu ifadelere yer verdi; “Bir avuç Zonguldak ta bir karış boş yer bulunmazken Zonguldak Belediyesi arkasında dere üstündeki bu alan neden çöp toplama ve alkol tüketme yeri durumuna dönmüş. Burası neden doğru şekilde insanların hizmetine sunulmuyor buranın heba edilmesine neden göz yumuluyor” dedi.

Bazı vatandaşlar ise alanın iyi bir şekilde kullanılması için ya otopark alanı olsun yada kafeler olsun ya da Restoran olsun. Bunları yapamıyorsanız, parkı yıkın yol genişlesin ifadelerine yer verdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alaattin hc 5 yıl önce

Otopark olabilir