MHP eski İl Başkanı Metin Soydaş, AK Parti'nin Zonguldak belediye Başkanı Selim Alan'ı bir kez daha aday göstermesi halinde seçimi kaybedeceklerini söyledi.

Selim Alan 28 Mayıs seçim sonuçlarına göre halka hakaret ettiğini ifade eden Soydaş, Zonguldak Merkez İlçenin AK Parti yerel yönetimleri tarafından yönetilmesine rağmen CHP'nin oyunu artırmasına dikkat çekerek önemli bir tespit de bulunarak uyarıda bulundu.

Soydaş'ın açıklaması şöyle;

28 Mayıs 2023 Tarihinde yapılan  Cumhurbaşlığı seçimi  ülkemize,Devletimize ve milletimize  hayırlı  olsun.
Seçimden sonra Sayın Cumhurbaşkanımız 85 Milyonun  Cumhurbaşkanıyım  Tüm halkımıza teşekkür  ederim dedi.
Zonguldak Belediye başkanı  Ömer Selim Alan Sosyal Medya hesapların da yine adam kazandı diye paylaşım yaparak Hem Cumhurbaşkanı  Adayı Kemal KILIÇDAROĞLU 'na hakaret ediyor hemde millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olarak oy vermiş olan %48'lik  vatandaşlarımıza hakaret ediyor. 
Sayın Ömer Selim Alan Halkı kutuplaştırmaktan vazgeç.
Zonguldak 7 ilçesinde Sayın Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip  ERDOĞAN öndeyken Zonguldak Merkez ilçede Millet  ittifakın  adayı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU %53 ile  önde bitirdi. 
Belediyelerin  muhalefette olduğu  ilçelerde bile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep  Tayyip ERDOĞAN'ın fark atması  AKP Zonguldak Belediye başkanı olarak Ömer Selim  ALAN'ın özeleştiri yapması gerekiyor.
Ama ben halkın icinde olan Metin SOYDAŞ olarak söylüyorum  yapılacak Belediye  başkanlığı  seçiminde  Akp  teşkilatları  Ömer Selim ALAN'ı aday gösterirse  Zonguldak Merkez 'de  21 yıllık  Akp tarihin en düşük  oyunu alarak seçimi kaybedecektir.

Editör: TE Bilisim