Zonguldak’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklar Corona Virüs nedeniyle evlerinde kutladı. İl genelinde yayın yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri, bir araya gelerek mahallelerde çocuklara Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk baskılı balonlar hediye etti. Palyaço kıyafeti giyen basın mensuplarını gören çocukların sevinci balkon ve kapı önlerini şenlendirdi.

Basın mensuplarına çocuklarını sevindirdiği için teşekkür eden Murat Çökelezoğlu, “İnşallah devletimiz bunlarla ilgili önlemler alıyor. İnşallah çabuk sonuçlanır. 23 Nisan Çocuk Bayramı bu yıl evlerde kutlanıyor. Üzgünüz.

Ne söyleyebiliriz ki… Devletimiz önlem almaya devam ediyor inşallah bir an önce sonuçlanır da kurtuluruz. Evden çıkın denilene kadar evdeyiz” dedi.
Çocukların mutluluğunun kendilerinin de mutluluğu olduğunu ifade eden Basın Mensubu Emre Can Bayram, şöyle konuştu; “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. Yıl dönümünde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara balon ve bayrak dağıttık. Basın mensubu arkadaşlarımızla böyle bir organizasyon yapmak istedik. Yerelde ve ulusal basında görev yapan arkadaşlarımızın katkılarıyla bu etkinliği gerçekleştirdi. Amacımız çocukları bir nebze de olsa mutlu etmekti. Bugün bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık.

İnanıyoruz ki çocuklar mutlu oldu, bizler de mutlu olduk. Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Corona Virüs nedeniyle ülkemiz zor gülerden geçiyor. Çocukların mutlu olduğunu gördük. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur.” Etkinlik, basın mensuplarının 23 Nisan müzikleri eşliğinde mahallelerde bayrak ve balon dağıtmasının ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim