Basında Sansürün kaldırılışın 110. Yıldönümü ve Basın Bayramı Nedeniyle Kutlama Mesajı yayınlayan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak ve Bölgede mesai kavramı gözetmeksizin çalışan Basın Mensuplarının Zonguldak’ın ve belgenin kalkınmasında öneminin büyük olduğunu söyledi.

Çağlayan açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “İlimizde ve bölgemizde mesai kavramı gözetmeksizin, günün her saatinde fedakarca çalışan demokratik hayatımızın vazgeçilmez emektarları. Bölgemiz ve Zonguldak’ımız için hayata geçirdiğimiz tüm proje ve faaliyetlerde kimi zaman görüş ve önerilerinizle kimi zaman da yaptığınız haber ve yazdığınız makalelerle şehrimizin gelişimine önemli katkılarda bulundunuz.

Zonguldak’ın hak ettiği yere ulaşması noktasında gösterdiğiniz samimi çabalarla önemli katkılarınızın devam edeceğine dair inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle her zaman desteklerini yanımızda hissettiğimiz değerli basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diler, Gerek görevleri başında gerekse diğer nedenlerle hayatlarını kaybetmiş olan basın çalışanlarına Allah’tan rahmet diler, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı tebrik ederim.”

Editör: TE Bilisim