ÇYDD Zonguldak Şube Başkanı Mukadder Gümüş, yaptığı konuşmada, mezunları tebrik ederek bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi. Gümüş, ÇYDD ailesi olarak yeni üyeleri ve bursiyer öğrencileri ile büyümeye devem ettiklerini belirterek; “Her zaman dayanışma içinde olacak ve gençlerin yaşamlarına dokunarak, ülkemizi Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine yükseltme mücadelesi içinde olacağız” dedi. Gümüş, yemeği organize eden önceki dönem şube başkanı ve gençlerden sorumlu şube başkan yardımcısı Perihan Başoğluna da teşekkür etti.

Türkan Saylan’ın yaşamını ve derneğin kuruluşunu anlatan belgeselden sonra, Gençlik sorumlusu Alper Şahin ve arkadaşlarının hazırladığı, etkinliklerin yer aldığı görüntüler izlendi. Yemek sonrası, mezunlar topluca pasta kestiler. 

Başarı belgelerini alan öğrenciler yaptıkları konuşmalarda, başta derneğin kurucu Genel Başkanı Türkan Saylan olmak üzere, dernek yöneticilerine teşekkür ederek ÇYDD ailesinin bir bireyi oldukları için çok mutlu olduklarını söylediler. Mezun öğrenciler, ÇYDD’nin yeni dönem bursiyerlerine iletilmek üzere kısa birer not yazdılar. 

ÇYDD yeni yönetim kurulu üyeleri ve önceki dönem yöneticileri, öğrencilere başarı belgesi ve hediyelerini takdim ederken, öğrenciler de yönetim kurulu üyelerine çiçek sundu. 

Editör: TE Bilisim