Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, an itibariyle yaptığı paylaşımda "Fener herkesi, herkesimi aydınlatsın! Fener her tarafı aydınlatsın. Karanlık, boş ve metruk alanlar gözden geçirilsin ve halkın, gençlerin kullanımına daha çok açılsın!" diyerek insansız hava aracı ile çekilmiş karanlık Fener resimlerini sosyal medya hesabında paylaştı.

Zaman zaman uyuşturucuyla yeterince mücadele etmediği, sürekli paylaşım yaptığı konusunda eleştirilen İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'nın kent halkının arasında dolaşarak kentin sorunlarına parmak basacak sorunları gündeme getirmesi vatandaşın ilgisini kazanırken, sevgisini de kazanmasına neden oluyor.

Şikayete bağlı suçlar arasında yer almasına rağmen kentte yıllardır süre gelen tefecilik olaylarının üzerine gitmesi tefecilerle işbirliği yapan, tefecilere müşteri bulanlar tarafından beklenen ve bu konuda gizli eleştirilere maruz kalan Emniyet Müdürü Turanlı'nın , hemen her gün yapılan uyuşturucu operasyonlarının da gündemde şişirilmesini bekliyor.

Asli görevini yaparken, kentin özlemlerini sosyal medya hesabında paylaşan, gece yarıları şehirin karanlık sokaklarında dolaşan Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, bu akşam da Zonguldak'ın vazgeçilmez mahallerinden biri olan Fener'in ışıklandırılmamış halini sosyal medya hesabında paylaştı.

Turanlı, insansız hava aracı ile Fener'in karanlığını çekerken, "Fener herkesi, herkesimi aydınlatsın! Fener her tarafı aydınlatsın. Karanlık, boş ve metruk alanlar gözden geçirilsin ve halkın, gençlerin kullanımına daha çok açılsın!" diyerek kenti karanlığa mahkum edenlere mesaj verdi.

Fener bu mudur?

Editör: TE Bilisim