Dün akşam Zonguldak belediye Başkanı Selim Alan’ın iftar davetine katılan CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, katılım olmadığı için iptal edilen Özel Halk Otobüsleri ihalesinin bir önce yapılmasını ve mağduriyetin ortadan kaldırılmasını istedi.

Alan’ın Mayıs ayında tekrar ihale şartnamesini düzenleyerek ihaleye çıkacaklarını söylediğini belirten Uzun, “Temennimiz  A,B,C planları tutmayan Sayın Başkan’ın  D planının tutması ve Zonguldak Halkının çilesinin sona ermesi. Mayıs ola hayrola” dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun’un açıklaması şöyle;

Sayın Ömer Selim Alan’ın Belediye Başkanı seçildiği tarihten bu yana ‘Özel Halk Otobüsleri’ konusunda Zonguldak halkına yaşattığı ortada.Dün yapılan ihaleye giren olmadığı için ihale iptal edildi. Halkımız yine balık istifi konforsuz ulaşım sağlamaya bir müddet daha devam etmek zorunda kaldı.

-Biraz sabır

-A,B,C planlarımız hazır

-Yeni ihale şartnamesi tüm güzelliklere nazır

-Olmayan otobüslere birde zam yaparım çatır çatır ;

Sloganları ile vaziyeti bugüne kadar idare eden Sayın Başkan 19 mahallede yaşayan vatandaşları bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı.

Bu şehir hiçbir dönemde ,toplu taşımacılık konusunda bu kadar mağdur edilmedi.

Bu şehirde yaşayan 65 yaş üstü insanımız kendilerine verilen anayasal bir hak üzerinden günah keçisi ilan edilmedi , ta ki Sayın Alan dönemine kadar.

3 yıllık görev süresini dolduran Ömer Selim Alan’ın toplu taşımacılık  müjdesini beklemekten Zonguldak Halkı helak olmuş durumda.

Dün akşam Sayın Belediye Başkanının iftar daveti üzerine tüm siyasi parti temsilcileri bir araya geldik. Kendisine tekrar teşekkür ederiz. Bu toplantıda bizlere şartnamenin tekrar düzenlenerek Mayıs ayında ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Temennimiz  A,B,C planları tutmayan Sayın Başkan’ın  D planının tutması ve Zonguldak Halkının çilesinin sona ermesi.

Mayıs ola hayrola ...

Editör: TE Bilisim