AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için vatandaşlara çağrıda bulundu. Başkan Çağlayan, demokrasi şöleninde vatandaşların sandıklara giderek oylarını kullanmaları çağrısında bulundu. 

Başkan Çağlayan, Pazar günü Türkiye Yüzyılı’nın başlayacağına dikkat çekerek, “Yarın Türkiye Yüzyıl’ı başlıyor. Bir oy bir çok oyunu bozacaktır. Milletimizin iradesini sandığa yansıtmasını istemeyenlerin aksine bizler milletin iradesine güvenen, milletin gücünden başka güç tanımayanlar olarak herkesi sandığa, oy kullanmaya davet ediyoruz. Bir oydan ne olur diye düşünme, emin ol ki sensiz olmaz” ifadelerini kullandı.

“SENSİZ OLMAZ”
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan vatandaşların sandıklara akın etmesini temenni ederek, “Kıymetli hemşehrilerim 28 Mayıs seçimleri propaganda dönemi huzur ve güven iklimi içerisinde geçmiştir. Yarın hep birlikte sandığa gidiyoruz. Gazi Meclisimizde tecelli eden milletimizin iradesinin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de tekrarlanacağına inanıyoruz. Yarın Türkiye Yüzyıl’ı başlıyor. Bir oy bir çok oyunu bozacaktır. Milletimizin iradesini sandığa yansıtmasını istemeyenlerin aksine bizler milletin iradesine güvenen, milletin gücünden başka güç tanımayanlar olarak herkesi sandığa, oy kullanmaya davet ediyoruz. Bir oydan ne olur diye düşünme, emin ol ki SENSİZ OLMAZ” dedi.

Editör: TE Bilisim