CHP’de silahlar çekildi…

CHP Eski İl Başkanı Halil Furat, sosyal medya hesabında yaptığı açıklama ile Kadın Kolları Başkanı Merve Kır ile 22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın’ı hedef alan açıklamalarda bulundu.

Önceki hafta yapılan delege seçimleri sonrası CHP’de sular durulmazken, Zonguldak Belediyesi’nin AK Parti’ye kaptırılması nedeniyle hesaplaşma gayretinde bulunan Halil Furat’ın kimler adına siyaset yaptığı da merak konusu oldu.

İşte o açıklama;

Dün basın organlarında çıkan bir haber çok ilgimi çekti . CHP’de bir kurulun başkanı ve aynı zamanda “hukukçu” olan arkadaş , bir mahallede delege seçimlerinin iptali ile ilgili partiyi küçük düşürdüğü ve kamuoyunu haksız yere meşgul ettiği ile ilgili açıklamalar yapan sayın hukukçu yoldaş . Bu açıklamaları sırt sırta siyaset yaptığın bir milletvekili ve ilçe başkanı eskisiyle ve avenesini partiyi satarken, arkadan hançerlerken bu uyarılarınızı neden yapmadınız ? Asıl olan partide iktidar olmak değil, Zonguldak'ta yerel iktidarı devam ettirmekdi. Bunu da yol arkadaşlarınız sayesinde kaybettik. Biraz ahlakı olan, terbiyesi olan , oy verene verdirene küfür eden ...
Başka partilerden CHP’nin seçim kaybetmesi için aday çıkartmaya çalışanların bu partinin değil kapısından girmek, değil siyaset yapmak, biraz onurları var ise bu partinin yakınından bile bile geçmemeliler. Bunları bile bile siz ve il başkanı siyasi ikbal ve beklenti ile bu yapılanları görmezden geliyor ve bunlara çanak tutuyorsunuz . Yazık işgal ettiğiniz o makamlara . Yapılan hata affedilir ama ihanet asla !!

Editör: TE Bilisim