Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk ziyaretini yaptığı Zonguldak CHP eski Milletvekili ve Başkent Hastanesi Üniversitesi Kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın arkadaşı Kozlulu Prof. Dr. Rıfat Emral’ın Zonguldak CHP Milletvekili aday adaylığı için nabız yokladığı siyasi kulislere bomba gibi düştü.
Cumhurbaşkanlığı adaylığının kesinleşmesinin hemen ardından Başkent Hastanesi Üniversitesi Kurucusu ve 24. Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal’a ilk ziyaretini gerçekleştirmişti.
Edinilen kulis bilgisine göre; bu görüşmenin hemen ardından 1968 Kozlu doğumlu, Zonguldak TED Koleji mezunu Kozlu’lu Prof. Dr. Rıfat Emral’ın Gökçebey ve Zonguldak’a gelerek önemli temaslarda bulunduğu iddia edildi. 
Bilindiği gibi CHP Milletvekili Mehmet Haberal’ın oğlu MHP Milletvekili Erkan Haberal TBMM İdare Amirliği ve Güvenlik Koordinasyon Kurulu Başkanı görev yapıyor. Diğer oğlu Kemal Haberal ise 2018 Yılında yapılan genel seçimlerde CHP’den Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.


Editör: TE Bilisim