DEVA Partisi eski Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın ziyaret fotoğrafını paylaştığı yorumda Cumhur İttifakını desteklediğini açıkladı.
Geçirdiği rahatsızlığından ardından AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın işyerinde ziyaret ettiği DEVA Partisi eski Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, “Apo’yu çıkaracağız diyen birini savunan, onu çıkartma vaadinde bulunan bir zihin ile aynı saflarda olmam asla mümkün değildir.  İş bu sebeble Milletimin bekası, şehitlerimin duası ve ülkemin yarınları için bu seçimde Cumhur İttifakını destekleyeceğimi bilmenizi isterim” yorumunda bulundu.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın ziyaret fotoğrafını sosyal medya hesabında paylayan Bozkurt şu yorumda bulundu; 
Çok kıymetli büyüklerim, dostlarım, kardeşlerim. Öncelikle hastalığımla alakalı arayan soran iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Geçen hafta cumartesi yatış yaptığım hastaneden bugün taburcu oldum. Şükürler olsun gayet iyiyim. 
Daha önceden vermiş olduğum kararı da sizlere bugün söylemek nasip oldu. Ülkemiz hızla seçime doğru giderken, kendi doğrularım ve durduğum çizgi belli olsun istedim ( Malum ölüm var kalım var). Ülkemizin geçtiği bu sıkıntılı günlerde ülkeyi yönetmeye aday 6’lı masanın HDP tutumu, Selahattin Demirtaş’ı çıkarmak istiyorsanız bana oy vereceksiniz diyen ortak bir aday.. 
Apo’yu çıkaracağız diyen birini savunan, onu çıkartma vaadinde bulunan bir zihin ile aynı saflarda olmam asla mümkün değildir. 
İş bu sebeble Milletimin bekası, şehitlerimin duası ve ülkemin yarınları için bu seçimde Cumhur İttifakını destekleyeceğimi bilmenizi isterim. 
Ayrıca bugün geçmiş olsun ziyaretime gelen AK Parti Zonguldak İl Başkanı Sayın Mustafa Çağlayan’a da teşekkür ederim. 


Editör: TE Bilisim