Fikri Asım Zonguldak İl Başkanı Sinan Toprak, Son Günlerde Amerika Birleşik Devletleri senatosuna verilen, yasa tasarısı ile ilgili açıklama yaparken, ABD ve Donalt Trump’a tepki açıklamasında bulundu.   

 Toprak, “Son yıllarda, son aylarda ve son haftalarda özellikle Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynamaya çalışan sözde ve özde artık olmayan dostumuz Amerika her türlü Türkiye’nin aleyhindeki faaliyetleri desteklemekte ve bunlara yardım sağlamaktadır veya bizzati kendisi işin içerisinde olmaktadır.

Bunun sebebini anlatmaya gerek yok. Bunun sebebi Türkiye Cumhuriyetinin so yıllarda geliştirmiş olması, teknolojisi , sanayisini ekonomisini, siyasal söylemleri ve dünya üzerindeki ülkeleri etkilerinden kaynaklanıyor. Tabi ki Amerika seçimlerinin etkileri Hıristiyan, demokrat işte Katoliklerin tüm bu kupların siyasal hesapları var. Bunları da oya devşirmeleri (çevirmeleri) için ellerinden geleni yapıyorlar. Kimi zaman Almanya, kimi zaman Fransa, kimi zaman Siyonist İsrail, kimi zaman bu ülkelerin etkisinde  kalan bir nevi masonluk, Siyonistlik temsilcisi olan Amerika Birleşik Devletleri biz bunları Türk kamuoyu olarak çok iyi biliyoruz çok iyi takip ediyoruz.

Şunu özellikle çok kısaca belirtmek isteriz ki Zonguldak kamuoyu, Türk milleti, Türkiye Cumhuriyeti devleti vardır. Birdir, tekdir ve kuvvetlidir. Hiçbir kimsenin tehtidine boyun bükecek durumda değildir.

Eski Türkiye yoktur, yeni Türkiye vardır ve bu Türkiye de artık güçlü bir irade, güçlü bir lider ve güçlü kadrolar vardır.

Dolayısıyla biz bunlardan hiçbir şekilde üzüntü dahi duymuyoruz. Neden duymuyoruz onlar doğası gereği yapması gerekenleri yapıyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerine oyun oynamaya devam ediyorlar. Daha önce bunu defalarca yapmışlardı. Yıllardır, senelerdir, aylardır, asırlardır yaptılar. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti devletinin başarılı olması, güçlü olması, ileri seviyede olması hiç birinin işine gelmemektedir.

Bunun için bize yapacakları her şeyi yapabilirler, yaptılar da zamanın da ve başarıya ulaşamadılar, ulaşamayacakları da kesindir.

Bu sebeple biz birliğimizi, dirliğimizi varlığımızı korumalı. Bütün insanlar olarak millet olarak, Türk milleti olarak kenetlenmeliyiz.

Biz Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği olarak yurt içi ve yurt dışı başkanlarımızla ve bizlere gönül veren ekip arkadaşlarımızla ve milletimizle hükümetimizin ve devlet başkanımızın sonuna kadar arkasındayız.

Bundan hiç kimsenin terettüdü ve şüphesi olmasın.

Ülkelerde ülkemizde hükümetler değişir ama devletimiz değişmez. Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak altında Türkiye Cumhuriyetinin varlığını, birliğini, kuvvetini ve kudretini göstermek ve yaşatmak için elimizden gelen ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırız ve yapacağız da .

Bu çerçeve de artık ne sözde ne özde müttefikimiz ve ortağımız olmayan Amerika’ya ve kamuoyuna Fikr-i Asım Zonguldak il Başkanı olarak sunu sesleniyorum. Türkiye Cumhuriyetinin sınır uçları ile oynamaya kalkmayın. Türkiye Cumhuriyeti üzerinden ufak hesaplar yapmaya kalkmayın. Hiç birinizin gücü ve kuvveti yetmez. Bizim meşhur bir atasözümüz vardır, sel gider  kum kalır. Fikri Asım Zonguldak İl Başkanı olarak tüm Zonguldak ve ülke kamuoyuna sevgi ve saygılarımı sunar, güzel günlerin bizlerle beraber olacağını müjdelerim”

  

Editör: TE Bilisim