Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Düzce, Zonguldak ve Bartın illerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olduğu ifade etti.  Bu sabah saatlerinde Batı Karadeniz'in batı kesimlerinde yer yer sis ve pus beklenirken, gece ise yağmur bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği ve yağmur tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bazı kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

BOLU °C, 29°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu

KASTAMONU °C, 29°C

Parçalı ve çok bulutlu

SİNOP °C, 28°C

Parçalı ve çok bulutlu

ZONGULDAK °C, 27°C

Ayrıca Karadeniz Bölgesi olarak Salı günü itibaren oldukça serin olan yağışlı sistemlerin etkisi altında kalacak.  Aşırı yüksek, denizsuyu sıcaklığı anemolisine  sahip karadeniz kutuplardan gelecek soğuk havanın etkileşmesine neden olacağı da duyuruldu. 

Editör: TE Bilisim