Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ramazan ayı nedeniyle yaptığı açıklamada, “Mübarek ayın, zorlukları aşarak göreceğimiz güzel günlerin müjdecisi olduğuna inanıyorum.” dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Ramazan ayının başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan kantarcı mesajında, “Art arda yaşadığımız deprem, sel felaketleriyle kendimizi kötü hissettiğimiz, ülkece yaralarımızı sarıp yıkılan şehirlerimizi ayağa kaldırmaya çalıştığımız bir zamanda mübarek ramazan ayının manevi iklimine girmiş bulunuyoruz. Yüce Allah’ın bizlere sabrın ne olduğunu öğretmek, bizleri dünya nimetleriyle sınamak için bahşettiği bu ay bolluğun ve bereketin ayı olarak da gönüllerimize kazılıdır. Ramazan, ayrıca, bağışlama, adalet, hakkaniyet gibi insanı insan yaparak diğer canlılardan ayıran değerlerle buluşup dayanışmanın, paylaşmanın erdemiyle kalplerimizi kötülüklerden arındırmamızı sağlayan ayın da adıdır.” dedi.

TOPLUMUN HİÇBİR FERDİ KENDİNİ YALNIZ HİSSETMEMELİDİR

Mübarek ayın içinde yaşadığımız zor günleri birbirimize daha çok kenetlenerek aşmamız için bir fırsat olduğunu da söyleyen Kantarcı, “Bugünlerde yapılacak en hayırlı iş dayanışmayı unutmamak, muhtaçlara yardım etmek, başta deprem felaketinde zarara uğramış vatandaşlarımız olmak üzere birbirimize varlığımızı hissettirmektir. Böylesi zor günlerde, toplumun hiçbir ferdi kendini yalnız hissetmemelidir. Bundan önceki birçok olayda büyük bir feraset örneği göstererek muhteşem dayanışma örneği gösteren ulusumuzun bu kez de başaracağına olan inancım tamdır. Mübarek ayın, zorlukları aşarak göreceğimiz güzel günlerin müjdecisi olduğuna inanıyor, bu duygularla başta sevgili Çaycumalılar olmak üzere tüm ülkemiz ve İslam dünyasının ramazan aynı kutluyor, haramın, yalanın, riyanın toplumsal yaşamdan uzaklaştığı barış ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum.

Editör: TE Bilisim