28. Dönem CHP Zonguldak Milletvekili aday adayı eski Devlet Bakanı Hasan Gemici, parti binasında düzenlediği basın toplantısında bazı illerin uçup giderken Zonguldak'ın yerinde saydığını söyledi.

Gemici’nin CHP İl Başkanlığında yaptığı basın toplantısına CHP İl Başkanı Murat Pulat, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, CHP eski Merkez İlçe Başkanı Avukat Ali Osman Odabaş ve çok sayıda partili katıldı.

Ülke şartlarının hiç bu kadar kötüleşmediğini ifade eden
Hasan Gemici, “Türkiye’de yaşam şartları hiç bu kadar ağırlaşmadı. İktidar tencerede kaynayacak olan etin, sebzenin, yağın telaşı içerisine girmedi. Maalesef AK Parti döneminde AKP kadroları gırtlağına kadar yolsuzluğa batmış durumda. Bu dönemde ihale kanunun yakınlarına ve kendilerine menfaat sağlamak için belki onlarca kez değişti ve ciddi zenginlik yaşadılar. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarihi bir görev yapıyor. 6'lı masayı kurdu. 6 vizyondaki partiyi bir araya getirdi. 19 Mayıs 1919'dan itibaren Atatürk'ün de yaptığı budur" dedi.

Filyos Vadisinde tam gelişmeleri yakından takip ettiğini ifade eden Hasan Gemici, "vesile oluyorsa Şükran duyuyorum. Devlette devamlılık esastır. Rahmetli Veysel Atasoy'dan bugüne birçok kişinin o projede emeği var. Filyos projesinin sağlıklı yürümesi çevreye doğaya ve bölgemize uygun yatırımlar planlanması için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim