Fikri Asım Zonguldak İl Başkanı Sinan Toprak,  Hain Darbe girişiminin 2. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Toprak, “Yine bir 15 temmuz takvimlerine geldik. 15 temmuz geldiği zaman millet olarak hem hüzünlüyüz hem de sevinçliyiz.

Hüzünlüyüz çünkü devleti, milleti için iki yüz elli tane insanımız şehit olmuştur., hakka yürümüştür. Allah bu iki yüz elli vatandaşımızı cennetine nasip etsin peygamber efendimize komşu eylesin.

Sevinçliyiz çünkü devleti, milleti için insanlar sokağa çıkmış hain darbe girişimine engel olmuş birçok sinsi ülke ve bunu terör örgütlerinin planını bozmuş devletine sahip çıkmış ve Türkiye gün gün yeniden şaha kalkmaya başlamıştır.

Sevinçliyiz çünkü bu kadar değerli vatanı ve milleti için canını veren insanların kardeşleriyiz, ağabeyleriyiz, amcalarıyız, halalarıyız, dayılarıyız akrabalarız.

Hüzünlüyüz çünkü bu kadar hain insanların bulunduğu bir coğrafya da yaşıyoruz ve bunlarla senelerdir mücadele veriyoruz. Canabı Allah yanımızda olduğunu biliyoruz ona şükürler olsun çünkü her seferinde bu aziz milletin ve bizlerin yardımcısı oluyor ve bu hainlere yaptıkları her türlü çirkin oyun ve tezgahları başlarına geçirmemize vesile oluyor. Allaha şükrediyoruz hamd ediyoruz Türkiye Cumhuriyetinde bugün demokrasisine vatanına, milletine, bayrağına, ezanına dinine bağlı insanlar var ve bunlar tarafından yönetilmekte.

Sevinçliyiz Türkiye Cumhuriyetinin ilk başkanı sn Recep Tayyip Erdoğan tüm bu sinsi oyunları bozdu ve bozmaya devam ediyor. Halkıyla beraber, milletiyle beraber devletiyle beraber tüm insanlarıyla beraber bu oyunları başlarına geçiriyor. Terör örgütleri tarumar oluyor sinsi oyunlar yok oluyor. Mazlumların sesi oluyor, dünyanın neresinde hangi coğrafyasında ezilen halklar varsa onlara yardımcı oluyor yanlarında oluyor ve bizleri de onlara teşvik ederek sevap kazanmamıza vesile oluyor.

Bu sebeple on beş temmuz sadece bir takvim yaprağı değil çok manalar içeren çok önemli bir bayram bizler için.

Türk milleti bunun değerini bunun kıymetini çok iyi bilmeli, on beş temmuzun sebeplerini on beş temmuzda neler yaşandığını ve on beş temmuzdan sonra neler yapıldığını çok iyi analiz etmeli ve ders çıkarmalıdır. Bizler bu dersi çok iyi biliyoruz ve dolayısıyla insanlara anlatmaya çalışıyoruz.

Umuyorum ve diliyorum ki bu aziz millette bunu çok iyi idrak edecek bilmeyenlere öğretecek ve daha güzel günler bizim olacak.

Türkiye Cumhuriyeti gün gün on beş temmuzlarla mücadele ederek önüne gelen her türlü terör örgütünün tarumar edecek onlara maşalık yapan ülkeleri tarih silecek.

On beş temmuz Türk milletinin yeniden toparlanma, yeniden şaha kalkma takvimini gösteren önemli bir tarihtir.

Burada devletimize yapılan milletimize yapılan hain darbe girişimi engel olunmuş ve Türkiye’nin önü açılmıştır. Türkiye Cumhuriyetinde herkes şunu bilmelidir ki tüm millet devletiyle ve milletiyle beraberdir.

Türkiye Cumhuriyeti bu millet var oldukça ezelden ebediyete kadar var olacaktır. İnşallah o bayrak semalarda süzülecektir. Bu Ezan-ı Muhammediye minarelerde okutulacaktır. Bu namazla bu camilerde kılınacaktır. Bu din bu ülkede daim olacaktır ve yaşanacaktır.

Niye bunları söylüyoruz derseniz.

Cenabı Allahın varlığına birliğine ve yardımına inancımız tamdır. Her zaman İslam dinini ve mazlumları koruyan Türk milletinin yanında olmuştur ve olacaktır, bunda inancımız tamdır. Bizler var oldukça on beş temmuz ve onun gibilere yönelen hain odaklar hiçbir zaman başarılı olmayacak ve tarumar olacaktır. Bunu hersin böyle bilmesi gerektiğini açıkça ifade edeyim ve altını çizeyim .

Cenabı Allah bizlere, bu millete yeni on beş temmuzlar yaşatmasın. Cenabı Allah milletimizi, devletimizi var eylesin. Cenabı Allah hepimize yar ve yardımcısı olsun  diyor en derin kalbi şükranlarımı sunuyor selamlarla beraber Zonguldak kamuoyunu ve Türkiye kamuoyunu selamlıyorum.

  

Editör: TE Bilisim