Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, 14 Mayıs seçimleri nedeniyle teşekkür ederken, 2. Turda kazanacaklarını söyledi.
Uzun yaptığı açıklama şu görüşlere yer verdi;
Öncelikle 14 Mayıs günü gerçekleşen seçimlerde gören alan sandık görevlisi, müşahit, bina sorumlusu ,bina bilişim sorumlusu ve avukat arkadaşlarımıza ; Seçim öncesi sahada yaptığımız çalışmalara destek olan parti üyelerimize ve seçmenlerimize çok ama çok teşekkür ederim.
Evet zor olacağını biliyorduk ama, ilk turda bitmesi için de inancımızı ve mücadelemizi  hiç eksiltmedik. Nihayetinde seçim 2. tura kaldı .Bizler hala aynı kararlılık ve inançla 28 Mayıs'a hazırlanıyoruz. Kazanacağımıza olan inancımız tam .
Yalan konuşmayacağım çok zorlanıyoruz çünkü; 21 yıldır iktidar edenler bir kimlik inşa etmiş ,imam hatipleriyle ,kuran kurslarıyla ,sahip olduğu TV kanallarıyla ,buralarda yayınlanan dizilerle ve diğer tüm takviye kuvvetleri (tarikatlar,cemaatler) ile inşa ettiği bu kimliğe laf anlatma şansımız yok,bunu gördük .
Anlamakta zorlandığım Atatürk Türkiye'sini talan edenleri ve Atatürk devrimlerini yok sayanların yalanlarına ,iftiralarına tenezzül edenler....
Farkındaysanız 21 yıllık iktidar hala terör tehdidi ,bölünme korkusu ile varlığını sürdürmeye çalışıyor..
HDP ve PKK üzerinden Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’nı hedef alan, “Kandil’den talimat alıyorlar”, “Bebek katili Apo’yu serbest bırakacaklar”, “Selo’yu serbest bırakacaklar”, “Özerklik verecekler” sözleri ile “Bunlar LGBT’ci”, “Erkek erkeğe evlilik olacak” gibi hatta Süleyman Soylu’nun daha ileri giderek söylediği “hayvanla evlilik” gibi abuk subuk kepazeliklere tenezzül eden vatandaşlarımızın vicdanına ve aklına sesleniyorum; “Bizim tarafta bebek katilini çıkaracak sütü bozuk yok”
PKK ile halay çekmişliğimiz, FETÖ ile aynı yolda yürümüşlüğümüz ,ne istedilerse vermişliğimiz yok.
 Zor olmasa gerek hafızaları diri tutmak 2019 yerel seçimlerinde Ankara ve İstanbul Büyük Şehir Belediye seçimlerinde de herkesi su saatlerinizi PKK'lılar okuyacak diyerek deli saçmalarıyla korkutmaya, kandırmaya çalışmışlardı .
'Hiçbir şey olmadıysa bile  bir şeyler oldu'  diyerek hukuksuzca iptal ettiğiniz seçimde nasıl ki 13bin oy farkını 800bine çıkarttık ,yine yaparız yine başarırız ...
Evet yine hiçbir şey olmadıysa bile bir şeyler oldu ama her şey çok güzel olacak … KAZANACAĞIZ.

 

Editör: TE Bilisim