Zafer Partisi Milletvekili adayı Oğuzhan Turhan, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde seçilen Milletvekillerini kutlarken, “İnşallah bu görevi layıkıyla temsil etmek ve Zonguldak’a hizmet getirmek için çalışırlar” dedi.
Turhan yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;
Değerli Zonguldaklı hemşehrilerim ve kamuoyu  Dün itibari ile yüksek seçim kurulu kesinleşmiş seçim sonucunu açıklamış bulunmaktadır. 
Zonguldak Milletvekili olarak Göreve seçilen Sayın Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğrul beylere görevlerinde başarılar diliyorum. İnşallah bu görevi layıkıyla temsil etmek ve Zonguldak'a hizmet getirmek için çalışırlar. 
Zafer Partisi teşkilatı olarak Zonguldak'ta elde ettiğimiz sonuç %1.81 ve 7256 oy durum ortadadır. Gücümüz doğrultusunda en iyisini yapma gayretinde bulunduk. 
Bizim bu mücadelemize inanıp oy veren destek veren herkese teşekkür ediyorum. 
Değerli mücadele arkadaşlarım birlikte bu mücadeleyi vermek benim için büyük bir mutluluktu emek veren mücadele eden ve alın teri döken tüm mücadele arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Bugüne kadar Zafer hep inananların olmuştur bugünden sonrada  inananların olacaktır.  
Bizler gibi tüm üyelerimiz, yöneticilerimiz ile birlikte  kamuoyu kendi vicdanında 28 Mayıs 2. tur seçimleri Sonrasında bu sonucu sorgulayacaktır. Seçim sürecinde istemeden hatamız, kalbini kırdığımız olduysa affola bugüne kadar inandığımız doğrulardan vazgeçmedik bundan sonra da vazgeçmeyeceğiz. 
Tüm Zonguldaklı hemşehrilerim ile birlikte güzel bir seçim dönemi yarışı yaşadık.  
Haklarını lütfen herkes helal etsin. Benden yana helaldir bilinmesini isterim. 
Ayrıca Milletvekili Adayı olmam noktasında il başkanlığı görevinden istifa etmem sonrasında seçim sürecinde temsili il yönetimi adına vekâleten Hanife Salçık hanım efendi yürütmektedir. Bundan Sonraki süreci Genel Merkezimiz belirleyecektir.
28 Mayıs 2.tur seçimleri noktasında Birlikte Mücadele etmekten gurur duyduğum Sayın Genel Başkanım hocam Ümit Ozdağ'ın aldığı kararların yanında olacağım.

 

Editör: TE Bilisim