Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İl Başkanlığı görevi verilen Muammer Avcı’nın şov yapması için ayarlanan 200 fabrika çalışanının AK Parti’ye üye yapılması eleştirilere neden oldu.

Yeniden Refah Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Kavaracı, Ak Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu üyesi ve Elcab Kablo fabrikası sahibi Nejdet Tıskaoğlu’nun fabrikasında çalışan işçilerin Ak Parti'ye üyelikleriyle ilgili sert konuştu.

‘İşte sizin gerçek yüzünüz, yazıklar olsun Sayın Tıskaoğlu!’ diyen Kavaracı, “Yapmayın! Bu kadar zavallı olmayın sen geleceksin ‘Eve dönüş projesi’ diye insanların gözünde erdemli sağduyulu bir işadamı portföyü çizip halkın karşısına çıkacaksın. Sonra açmış olduğun işyerinde bir sözde istihdam patlaması yapıp bölge halkına ‘Oooo bakın bu firmaya çok adam alınıyor’ diyeceksin sonra aldığın personelleri teker teker işten çıkaracaksın. Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Kavaracı sözlerini şöyle sürdürdü; “‘Bizim siyasetle işimiz yok, biz yalnızca toplum insanıyız halkın adamıyız’ deyip kendini iktidar partisi il yönetiminde bulacaksın ve sonrada bütün bunlar yetmezmiş gibi kendi çalışanlarını odana çağırıp tek tek kendi partine zorla üye yapacaksın razı gelmeyenlerin ekmeğiyle oynayacaksın. İşte günümüz siyasetinin çirkinliği, işte sizin gerçek yüzünüz. Yazıklar olsun diyorum Sayın Tıskaoğlu!” diyerek ağır bir dille eleştirdi.

Olay neydi?

Muammer Avcı Çaycuma’da şov yaptı! Fabrika çalışanları AK Parti'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İl Başkanı olarak atadığı Muammer Avcı, Yönetim kurulu Üyesi Necdet Tıskaoğlu’nun fabrikasında 200 kişiye üyelik töreni ile şov yaptı.

Çaycuma OSB’de faaliyetini sürdüren Elcab Kablo fabrikasında 200 kişinin AK Parti’ye üye yapıldığı törene AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Erdal Mercimek, Teşkilat Başkanı Mustafa Çağlayan, Bilgi İletişim Teknolojileri Başkanı Necdet Tıskaoğlu katıldı.

Editör: TE Bilisim