Kalbi daha fazla dayanamadı!...

Zonguldak’ta sevilen isimlerden Ahmet Kazancı hayatını kaybetti.Corona virüs sebebi ile Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden  Halk Bank emeklisi Kazancı’nın kalbi tedaviye daha fazla dayanamadı.60 yaşındaki Ahmet Kazancı’nın kalbi yapılan tüm müdahalelere rağmen tekrar çalıştırılamadı. Kazancı tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği sebebi ile hayatını kaybetti.



Anahtar Kelimeler:
Ahmet Kazancı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MACİT AKDENİZ 3 yıl önce

Sevgili Kuzenim Teyze oğlu Ahmet Kazancı Hakkın Rahmetine kavuşmuştur çok üzgünüz :( merhuma Allah’tan rahmet dileriz. Cennetin suyu ruhuna işlesin, toprağı bol ruhu huzurlu olsun .Rabbim mekanını cennet eylesin geride kalanlarına da sabır ihsan eylesin başımız sağolsun