Kotra, 30 Şehit madenciyi andı

MHP MYK Üyesi ve Zonguldak milletvekili Adayı Murat Kotra, 17 Mayıs 2010 tarihinde maden kazasında hayatını kaybeden 30 maden işçisini andı.
Kotra, “Zonguldak TTK Karadon Müessese Müdürlüğü maden ocağında 17 Mayıs 2010 tarihinde meydana gelen grizu patlamasında yaşamını yitiren 30 şehit madenci kardeşimizi, grizu patlamasının yıl dönümde saygıyla anıyorum. Kederli ailelerine bir kez daha sabırlar diliyor, hayatını kaybeden kardeşlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.