Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman Kurultay sürecini değerlendirdi. CHP’de yaşanan kurultay sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Zaman, “Bugün genel merkezde yöneticilikle ilgili hiçbir sıkıntımız yok genel başkanımız yerinde yöneticilerimiz yerinde boş yere uğraştıkları belli oldu. Cumhuriyet Halk Partisi camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sayın Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görevde kalması gerekiyor. Ve şu anda Kurultay ve genel başkanlığı değiştirme zamanı değil” ifadelerini kullandı.

Yerel seçim kuşkuları varken kurultaya gitmenin doğru olmayacağını belirten CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, “Biliyorsunuz hemen seçimden sonra bu konuyla ilgili kurultay çağrısı yapıldığında bir açıklama yapmıştım ben. Bugün geldiğimiz noktada bir ayı aşkın bir zaman geçmiş olmasına rağmen ne kadar haklı olduğum da ortaya çıktı. Yeni kurultaydan çıktık, seçime girdik. Tekrar büyük Kurultay arkasından da acaba Ekim ayında ya da Kasım ayında mahalli idareler seçimi olur mu? Tabii ki Mart ayında olacak ancak erken yerel seçim olur mu kuşkuları var iken tekrar kurultayı gitmek mantıklı değil” dedi.

  Kurultayın ve genel başkanlığın vaktinin olmadığını ifade eden Zaman, “Bugün genel merkezde yöneticilikle ilgili hiçbir sıkıntımız yok genel başkanımız yerinde yöneticilerimiz yerinde boş yere uğraştıkları belli oldu. Cumhuriyet Halk Partisi camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sayın Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görevde kalması gerekiyor. Ve şu anda Kurultay ve genel başkanlığı değiştirme zamanı değil” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim