Metamfetamin ele geçirildi…

Merkeze bağlı Beycuma beldesinde araç içerisinde yapılan kontrollerde kubar esrar ve metamfetamin ele geçirildi.

Zongludak İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin Beycuma beldesinde park halinde bir otomobilde yaptığı kontrollerde araç içerisinde bulunan 3 şahısın üzerinden kubar esrar ve metamfetamin yakalandı.

Cumhuriyet savcılığının talimatı ile bir şahıs serbest bırakılırken, bir şahısta tutuklanarak Beycuma cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.