Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Milletvekilleri aday adaylarını Alaborina Restoran’ta tanıttı. 14 Aday adayının tanıtıldığı programda MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk konuşmasına “Bismillah” diyerek başladı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk konuşmak üzere kürsüye çıktı. Öztürk, konuşmalarında ”Bu seçim normal bir seçim değil” diyerek Millet İttifakı’nı hedef aldı.
MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, konuşmalarına; ”Ya Bismillah, Ya Bismillah, Ya Bismillah” diyerek başladı.
Başkan Öztürk; ”Değerli dava arkadaşlarım, gelinen bu noktada 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimi hak ile batıl arasında gerçekleşecek bir tercih haline alınmıştır. Bir tarafta ülkemizin bekasını korumaya savunma sanayi başta olmak üzere teknolojik alanda büyük atılım yapmış ve daha büyük atılımlar yapmak üzere olan Cumhur İttifakı diğer tarafta ise 40 bin asker, vatandaş, kundaktaki bebeklerin katili, ABD ve bir takım Avrupa devletleri tarafından desteklenen HDPK ile kol kola girmiş Avrupa devletleri tarafından desteklenen yine aynı devletler tarafından tam desteklenen yapmış oldukları ortak seçim mutabakatı olarak nitelendirdikleri yabancı menşeli bir kitapçığın Avrupalılar tarafından tebrik edilmesini bekleyen İHA’mıza, SİHA’mıza laf etme cüretinde bulunanların oluşturduğu yedi, sekiz daha doğrusu sayısını bizim bile tam olarak bilemediğim sayıda isimlerin toplandığı Millet İttifakı.
Değerli arkadaşlarım, bu seçim normal bir seçim değil, çıkmış bir haldedir. Vatandaşlarımızı her yönüyle düşünüp karar vermesi en büyük temennimizdir. Özetle bir tarafta istikrarın devamını savunanlarla diğer tarafta ne olacağı belli olmayan gelecek ile olumsuzluk hariç hiçbir şey vaat etmeyen bir güruh. İnşallah sağ duyu vatandaşlarımızın teveccüğü ile yeniden Cumhur kazanacak istikrarlı yükseliş devam edecek.
Küresel güç olma yolunda atılmış büyük adımlar bizleri turan yolundaki hedefimize daha da yaklaştıracaktır. İşte böyle bir ortamda bu kutlu yürüyüşte ben de hizmet etmek istiyorum diyen Milliyetçi Hareket Partisinin kutlu 3 hilalli bayrağın altında milletvekili aday adayı olup kıymetli yol arkadaşlarımızı sizlere takdim etmek istiyorum. Sağ olunuz, var olunuz, ne mutlu bu çatı altındaki Milliyetçi Hareket Partisindeki yetkililerine, ne mutlu Türk’üm diyene.” dedi ve konuşmasını tamamladı.
MHP İl Başkanı Öztürk’ün konuşmasının ardından milletvekili aday adayları Ayhan Günaydın, Bayram Bozkurt, Enes Karagöz, Engin Sunat, Fatih Yıldırım, Gökçe Akman Köse, Hüseyin Duran, İlkay Varol Demirköse, Kerem Akca, Murat Kotra, Okan Uzun, Özkan Miyanyedi, Özlem Taşkın ve Semih Aydın katılımcılara tanıtıldı.
Tanıtımın ardından milletvekili aday adayları kameraların karşısına geçip poz verdi.


Editör: TE Bilisim