MHP’de Ali Uzun bombası!

Zonguldak 19. Dönem Milletvekili Ali Uzun’un Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) aday olmak için temasa geçtiği iddiası siyasi kulislere bomba gibi düştü.
Siyasi kulislere bomba gibi düşen iddiaya göre; Ali Uzun’un MHP Zonguldak Milletvekili adayı olmak için temaslar gerçekleştirdiği belirtilirken, Varol Demirköse'ye muhalif olan bazı partililerin MHP Genel Merkezi’ne Ali Uzun’un ismini verdiği ifade edildi.
31 Mart 2019 Yerel seçimlerde Ali Uzun CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı olmuş ancak gece yarısı Haberal ailesinin müdahalesi sonrası akrabaları Şenol Şanal aday yapılmış ve seçim kaybedilmişti. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer Faruk selcuk 2 ay önce

Ali uzun dönemi Zonguldak da kapanmıştır sadece kendisi Zonguldak tan gelen hemserilerinden komisyon alarak hizmet ettiğini düşünüyor.Zonguldak halkı Ali uzunu Ankara ya geldiğinde çay dan başka birşey ısmarlayayan kişi olarak tanıyor oda tabi kendi kesesinden değil Zonguldak lı herşeyin farkında

Avatar
öncezonguldak 2 ay önce

Rumuz levent fark etmez ki.MHP olmadı,orası,orası olmadı burası yine olmazsa şurası.

Avatar
Levent 2 ay önce

Kotra 3.5 senedir orada kafasına göre iş yapamaz 3.5 sene Kotrayı Zonguldaka gönderen mhp genel merkezi ondan başkasına müsade etmez zannetmem Ali Uzun isteyebilir ama olmaz diye düşünüyorum ali uzunun mhp ile temasa geçmesi demek mhp deki yükselen ivmeyi görmek demektir