Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Osman Sav, Kozlu’da vatandaşlarla bir araya gelip 2023 seçimlerinin ne anlama geldiğini anlattı. Türkiye’nin tam da kırılma döneminden geçtiğini ifade eden Sav, “Mesele memleketse bizler teferruatız. Bizim niyetimiz yangına su taşıyan karınca misali 7 düvelle mücadele eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü hafifletmek olmalı” dedi.

Birtakım güçlerin kişisel ikbal uğruna Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın temsilcisine saldırtıldığına dikkat çeken Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Osman Sav, “Bu ne Zonguldaklılıkdır ne de adamlıkdır… Zonguldak’a bu kadar hizmet eden ve etme potansiyeli olan birine saldırmak ve saldırtmak Zonguldak hainliğinden başka bir şey değildir. Avcı’ya saldırtmak Zonguldak’a ihanettir” dedi.

“KİŞİSEL HESAPLAR MEMLEKET MENFAATİNİN ÖNÜNE GEÇERSE BU İHANETTİR”

Temayülün ardından görüşmelerine devam eden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Osman Sav, ev davetlerine de katılıp 2023 seçimlerinin önemine vurgu yapıyor. Kozlu ilçesinde katıldığı davette Zonguldak için şimdiye kadar yaptığı mücadeleyi ve yaşanan zorlukları hatırlatan Sav, “Her görevin bir vebali var. Cumhurbaşkanımız dış güçlerin saldırısına, iç güçlerin oyununa karşı dururken, hizmet getirmek ve teşkilatları bir arada tutmaya çalışırken hiç kimsenin kişisel hesap yapma lüksü olmamalıdır. Mesele memleketse bizler teferruatız. Kişisel hırs ve egolar davanın ve hatta ülke menfaatlerinin önüne geçerse bunun adı ihanet olur. O nedenle bir olunmalı, birlik olunmalı ayak oyunlarıyla mevki makam elde edilmeye çalışılmamalıdır” dedi.

“MUAMMER AVCI’YA SALDIRMAK ZONGULDAK’A İHANETTİR”

Birtakım güçlerin kişisel ikbal uğruna Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın temsilcisine saldırtıldığına dikkat çeken Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Osman Sav, “Bu ne Zonguldaklılık tır ne de adamlıktır… Muammer Avcı, Zonguldak’ta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın temsilcisidir… Ona yapılan her hareket ve hakaret Cumhurbaşkanına yapılmıştır… Muammer Avcı, başkan yardımcısıyken bile yaptıkları meydandadır. Görmek istemeyenlere ne göstersen boş. Zonguldak’a bu kadar hizmet eden ve etme potansiyeli olan birine saldırmak ve saldırtmak Zonguldak hainliğinden başka bir şey değildir. Avcı’ya saldırtmak Zonguldak’a ihanettir” dedi.

“ÖNCELİKLE DUA…”

Milletvekilliği aday adaylığı sürecini de değerlendiren Osman Sav, “Her zaman söylediğim gibi öncelikle Zonguldak’a kim daha çok hizmet edecekse, kim memleketimizi daha iyi temsil edecekse onlar milletvekili olsun. Aday adaylarımızın hepsi birbirinden değerli. İnşallah herkes için ve öncelikle memleketimiz için hayırlısı neye o olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim