MHP MYK Üyesi 28. Dönem Zonguldak Milletvekili aday adayı Murat Kotra, Zonguldak, Türkiye’nin en gelişmiş illerinden biri olması gerekirken geri gittiğini söyledi.

Zonguldak’ın içinden 2 tane ilin çıkmasına karşın hiçbir siyasinin kılını bile kıpırdatmadığını ifade eden Kotra, “Zonguldaklı hemşehrimiz aradığında seçtiği Milletvekilini telefonun ucunda sokakta ise hemen yanıbaşında görecek sadece onlar değil herkes görecek” dedi.

Zonguldak Milletvekilinin kolay ulaşılabilir olması gerektiğini belirten Kotra şu görüşlere yer verdi;

Milletvekilliği Aday Adaylığı için başvurduk verilecek kararı bekliyoruz, hiç birimizin yeri garanti değil, merkez yoklaması ile liste yapılıyor, takdir Sayın Genel Başkanımızın. Listede olsak da olmasak da, davamız için, Zonguldak için çalışacağız. Hedefimiz mutlu ve moralli bir Zonguldak.

MHP Türk siyasetinin çınarıdır bende varım diyerek elini taşın altına sokan her bir dava arkadaşımızı yürekten kutluyorum.

2019'dan beri sahadayız. Birileri yatıp seçim zamanını beklerken bizler ilçelerimizi, beldelerimizi, köylerimizi, esnaflarımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Zonguldaklı hemşerilerimize dokunduk Özel Şirket sahiplerinin, Madencinin, Tersane sahibinin ve çalışanının, Demir Çelik işçisinin, Çevreye duyarlı vatandaşımızın sesi olduk. Zonguldak'ın sorunlarını cesaretle dile getirdik, sorunların takipçisi olduk.

Zonguldak ve Zonguldaklı için çalışacağız asla yorulmayacağız. Kapımız herkese açık olacak, en önemlisi çok kolay ulaşabilir olacağız, Zonguldaklı hemşehrimiz aradığında seçtiği Milletvekilini telefonun ucunda sokakta ise hemen yanıbaşında görecek sadece onlar değil herkes görecek.

Alaplı, Ereğli, Kozlu, Merkez, Kilimli, Gökçebey, Çaycuma, Devrek’in ne derdi varsa dertlenip sorunları çözmek için mücadele vereceğiz sorunların ısrarla inatla üzerine gideceğiz. Bizim sevdamız Zonguldak.

Zonguldak, başbakan, bakanlar, meclis başkanı çıkartmış bir il. Bu kadar önemli siyasiler yetiştirmiş Zonguldak’ın Türkiye’nin en gelişmiş illerinden biri olması gerekirken maalesef geri gitmiş bu geriye gidişten herkes üzerine düşeni almalı. Zonguldak’ın içinden 2 tane il çıkmış, hiç bir siyasi kılını bile kıpırdatmamış. Aynı kötü gidişat şehrin futbol takımına da yansımış

Biz Zonguldaklı hemşehrilerimizden bizlere yetki vermelerini istiyoruz, seçildiğimizde Zonguldak için çalışmak nasıl olurmuş cümle aleme göstermek istiyoruz.

Editör: TE Bilisim