AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı ve iş insanı Nejdet Tıskaoğlu, Elcab Kablo Gençler Birliği futbol spor kulübünün ardından Hentbol takımıyla ilgili ön görüşmeleri sağladı.
Hentbol Süper Lige Terfi Müsabakaları için Zonguldak’a gelen Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ile görüşen Tıskaoğlu, Zonguldak’ta  Hentbol Branşını temsil edilmesi ve birçok yetenekli sporcularımıza öncülük olmak amacı ile  Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Spor kulübü olarak 2023 2024 sezonunda Zonguldak ilini hentbol federasyonu erkekler ikinci Liginde temsil etme noktasında görüşme sağladı.

Görüşmenin ardından açıklamada bulunan iş insanı Tıskaoğlu, “Oldukça verimli geçen görüşme sonrasında Zonguldak Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz, Zonguldak İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sayın Cezmi Yalınkılıç, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Hakan Yüksel İle Birlikte mutabakata vararak anlaşmayı imzaladık” dedi.
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın da katıldığı anlaşmada Elcab Kablo Gençler Birliği futbol spor kulübü başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç’a forma hediye etti. 


Editör: TE Bilisim